De kinderfysio

Vandaag is de kinderfysiotherapeut aan huis geweest om naar Dyane te kijken. Ik had de laatste keer bij het consultatiebureau aangegeven dat Dyane wel heel erg veel huilt en zij gaf mij daarop een verwijzing naar de kinderfysio.

Dyane’s lichaam is helemaal in orde en ook haar houding is goed. Ik had zelf ook niet verwacht dat hier iets mee zou zijn, maar het is altijd fijn als er toch even voor de zekerheid naar gekeken wordt.

De kinderfysio gaat in elk geval wel helpen kijken wat we er wel aan zouden kunnen doen. We moeten haar proberen vaker te laten huilen niet direct oppakken. Ook heeft ze veel afleiding nodig, dit was ons zelf ook al wel opgevallen en heeft ze ook al wel genoeg speelgoedjes. We zouden de mobiel die nu boven haar bedje hangt boven de box kunnen hangen en als laatste had de fysio als tip om een hangmatje of schommelstoel aan te schaffen (voor baby’s dus)… Dus als iemand nog een babyhangmat over heeft horen we het graag even ;)

De fysiotherapeut komt in elk geval nog een paar keer langs om te kijken of het dan beter gaat.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>